Skip links

Reparatie en onderhoud van binnenboord-motoren

Reparatie en onderhoud van binnenboord-motoren

Onderhoud aan uw boot & motor is van essentieel belang. Hierdoor kunt u zorgeloos uitvaren. Afhankelijk van het merk en type motor, is het noodzakelijk om de onderhoudsintervallen van de fabrikant te hanteren. Samen met u kijken wij naar de historie van het onderhoud en bespreken we het behandelplan. Dit alles om uw boot & motor betrouwbaar het seizoen door te laten komen.

Het behandelplan

"Mijn motor heeft toch niet elk jaar onderhoud nodig aangezien ik weinig vaar?". Dit is een veelvoorkomende vraag die wij regelmatig horen. Het is beter voor de motor om regelmatig te draaien en jaarlijks
te onderhouden.

Er zit natuurlijk niemand te wachten op dure reparaties door achterstallig onderhoud. Door onderhoud te plegen volgens voorschriften van de motorfabrikant, bespaart u op langere termijn onnodige kosten.

We hebben de meeste ervaring met de volgende merken.

Informeer over de mogelijkheden wanneer u een ander merk motor in bezit heeft

Neem vrijblijvend contact op
zodat wij samen de mogelijkheden
kunnen bespreken.

Zomer- & winterklaar
maken van uw boot
en motor

Zomer- & winterklaar maken
van uw boot en motor

Tijdens het seizoen wilt u natuurlijk genieten van de boot. Bij aanvang van het seizoen is het van belang om alle zaken rondom uw boot en motor te
controleren en te onderhouden. Hierdoor verkleint u de kans dat er mankementen optreden tijdens het benutten van de boot.

Aan het einde van het vaarseizoen is het van belang dat de boot op de juiste wijze de winterstalling ingaat. Dit zorgt ervoor dat gedurende de vorstperiode er geen schade kan optreden.

Wilt u de boot zomer of winterklaar gemaakt hebben?

Bekijk ook een van onze andere diensten

Polijsten & cleaneren

Inbouw en reparatie van
accessoires